SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Nu har även Aftonbladet uppmärksammat att skadlig kod sprids på oerhört många WordPress sajter. Spridningen kördes igång för cirka 15 dagar sedan.

Se till att vara skyddade mot hackare och skadlig kod som kan få era sökresultat att dyka som en sten och tappa trovärdighet.

Är ni osäkra hur det ligger till med er säkerhet i WordPress så kan itbyggare.se göra en analys av er WordPress säkerhet och säkra upp sajten innan det är för sent. Begär en kostnadsfri offert för det.

Koden öppnar upp en backdoor som körs i iframe där besökaren skickas vidare till olika fria .tk och .ga domäner där hackarna tar uppgifter ifrån besökarna. Se upp!

Mer information här!

Har ni redan blivit drabbade så kan itbyggare.se rensa bort den skadliga koden.

Vi har en tjänst som går köpa online som heter WordPress Hacked med denna tjänsten kommer ni snabbt få bort skadlig kod och bli säkrade för framtida ingrepp.

Det går säkra upp kataloger som exempelvis upload mappen, här finns ingen anledning att php kod ska köras. Rensa bort plugins som ligger inaktiva och installera Wordfence.

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

Vad är domännamn - Domäner i Världen
Domäner

Vad är Domännamn

Vad är ett domännamn? En adress på nätet kallas för ett domännamn och är den webbadress som du skriver in i webbläsaren när du vill besöka en webbplats. Bakom själva domännamnet hittar man en kombination av siffror som kallas för IP-adress. Precis som koordinater på en karta pekar IP-adressen oss i rätt riktning. Men eftersom det

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan