Tjänster

ITByggare.se är er SEO konsult, IT konsult och testledare inom webben & onlinemarknadsföring.

Vi utvecklar användarvänliga, mobilanpassade och unika SEO anpassade hemsidor med den senaste tekniken.

SEO byrå

Itbyggare i Mölndal anlitas framgångsrikt både som SEO konsult och som SEO byrå, där vi genom högkvalitativa SEO paket och SEO tjänster leverar fantastiska resultat.
Vi sökoptimerar er hemsida med den absolut bästa tekniken och levererar förstklassiga SEO rapporter. Utan besökare är det svårt att lyckas på Internet. Vi har expertis inom sökmotoroptimering och har de kunskaper som krävs för att lyckas på sociala medier.

Inom SEO har vi över 16 års erfarenhet och följer ständigt upp Google:s alla algoritm uppdateringar, genom att vi monitorerar tusentals sökord och ständigt håller oss uppdaterade över vad Google gör.

IT Konsult

ITByggare.se kan även erbjuda er hjälp med nätverk, stora som små, samt att lösa IT-relaterade problem genom felsökning, support & reparation. Vi har även fjärrverktyg för att fjärrhjälpa er smidigt på distans så länge ni har Internetåtkomst.

WordPress Webbyrå

Behöver ni hjälp med att byta webbhotell så har vi lång erfarenhet av att flytta både enkla och komplexa hemsidor mellan webbhotell. Vi är även återförsäljare åt de säkraste och stabilaste webbhotellen.

Webbyrå

Oavsett om det är ehandel, blogg, mobilanpassning, företagspresentation eller personliga hemsidor kan vi skapa det som önskas.

WordPress Managed Hosting

Numera kan vi även erbjuda WordPress Managed Hosting i våra VPS, med egen unik ip adress. Hör alltid med ITByggare.se innan ni bestämmer byte av webbhotell för rekommendationer, support och rabatter.

Test och Testledning

Större eller mer komplexa system behöver testas av noggrant. Det gäller även webbplatser. Vi har testverktyg för att testa inbäddade system eller webbplatser och är vana vid att leda och sätta upp teststrategier och testplaner.