SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Ofta körs olika kampanjer på olika domäner som .se .eu .nu osv. Vi försöker ständigt hålla koll på vilka registrarer som har domänrea. På denna sidan kommer vi uppdatera kampanjer där ni kan hitta domäner riktigt billigt. 

Det kan finnas massa olika anledningar varför man vill köpa domäner. Antingen vill man bygga en landningssida för en specifik produkt eller tjänst. Eller vill man kanske testa något nytt för SEO som en ny domän med sökordet i domännamnet. För detta ändamålet kan man även försöka hugga expireddomains. Tänk bara på att undersöka domänen innan så den inte är straffad av Google eller sönderspammad med usla länkar.

Många är som oss, att vi gillar att testa oss fram om vad som fungerar bäst på webben. 

Domännamn Pris

Standardpriser .SE domäner

109 kr

139 kr

119,20 kr

139 kr

105 kr

139 kr

120 kr

billiga domäner - hitta .se .com .eu .es .nu mfl billigt

Tänk på att kontrollera vad standardpriset är för en domän hos en registrar. Du kan alltid flytta en domän till en annan registrar efteråt, så köper du en domän för 10 kr kan du sedan flytta den till en annan registrar. Men för att komma igång och testa en domän och sedan få en domän lönande efter 1 år, så kommer inte prislappen för domännamnet spela speciellt  stor roll, då de bara brukar skilja en tia eller tjuga på .se domäner per år hos olika registrarer.  

Domänrea just nu

0
Kampanjer

21 September, 2020 

Här presenterar vi pågående kampanjer på billiga domäner just nu!

Endast 19 kr /st för .eu domäner till 2020-09-30

Endast 19 kr /st för .se och .nu domäner till 2020-09-30

Begär gratis offert

Kontakta oss

E-postadress

Ring oss

031-3887733