SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

OM OSS

Itbyggare i Mölndal är en webbyrå, affiliatemarknadsförare och SEOkonsult/SEObyrå som fokuserar på att leverera kvalité till bra priser!

Vår målsättning är att våra kunder kommer bli nöjda efter att ni beställt våra tjänster, vilket vi också vill visa genom att det vi levererar också genererar resultat!

Stefan har flera års erfarenhet som teknikansvarig på ett av Europas största aktitektkontor och IT manager på fler företag.
Genom Stefans konsultande som webbexpert har han bland annat hjälpt Göteborg energi och Svenska kraftnät med tester och uppgraderingar av Intranät, samt informationsskärmar i Smartsign. Stefan deltar också i olika EU projekt för att kvalitetssäkra IT system.

SEOKONSULT & WEBBKONSULT

Inom SEO tar vi ett helhetsgrepp om närvaron på Internet där vi skräddarsyr lösningar för er, så att ni inte behöver anlita flera olika leverantörer, vilket brukar leda till missuppfattningar, höga kostnader och tidsspill.

Webbutveckling och SEO går hand i hand eftersom den tekniska delen av SEO måste implementeras rätt på hemsidan. En webbutvecklare som är stolt över sitt arbete, vill givetvis att webbplatsen som han/hon skapat också ska synas, vilket en SEOkonsult möjliggör.

AFFILIATE MARKNADSFÖRING

Genom affiliatemarknadsföring når vi leads och konverteringar.

Ofta har utbildning inom SEO och affiliatemarknadsföring efterfrågats, det enklaste sättet att lära sig mera om detta är att gå med i Wealthy Affiliate

På senare år har vi även börjat jobba med affiliateverksamhet i Spanien. Vi har server i Valencia. Speciellt kan vi nämna Madrid, Valencia, Barcelona, Malaga (Costa del sol), Gran Canaria och Teneriffa.

Registrerad för mervärdesskatt

Vi kan fakturera er, samt lägga upp delbetalningar.

Utsädesgatan 5, 43146 Mölndal

Som SEO byrå har vi alla de mest avancerade SEO verktygen och kunskaperna för att kunna leverera resultat i SERP, Googles sökresultat.

Som webbyrå är vi framförallt WordPress experter, både vad gäller säkerhet och utformning av WordPress sajter, samt vilka plugin som bör användas.

Vi har över 12 års arbetslivserfarenhet inom IT-infrastruktur.

Våra starkaste sidor är tillgänglighet, flexibilitet, leverera kvalité till våra kunder och samtidigt hålla marknadens bästa priser

 

Ni når oss enklast via epost, men självklart även på telefon och givetvis går det bra med digitala möten via Skype. Fysiska möten kan även fungera för de lite mer omfattande projekten, både i Stockholm och Göteborg, samt i hela södra Sverige och även i Spanien.

Partners

Begär gratis offert

Kontakta oss

E-postadress

Ring oss

031-3887733