SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

SEO verktyg – SEOPROFILER

Dela det här inlägget

För att lyckas med sökmotoroptimering behöver du bra SEO verktyg.

Oavsett om du är småföretagare eller jobbar med marknadsföring eller SEO på ett större företag så måste du se till att ha full kontroll på er närvaro online!

SEOprofiler SEO software

SEO verktyg krävs för att övervaka dina bakåtlänkar så att du inte är överoptimerad. SEO Verktyg behövs för att hitta sökord du kan rikta och skapa kampanjer mot. SEO Verktyg underlättar så att du kan optimera dina onpage faktorer.

Under åren har jag använt oerhört många online SEO verktyg för att effektivisera min sökmotoroptimering. Jag har använt flera verktyg för sökordordsanalyser och jag har testat massvis med WordPress plugins för onpage optimering. Allt tar tid och väldigt mycket tid har också gått till att kontrollera backlinks.

För några månader sedan skapade jag ett fritt konto hos seoprofiler och den tjänsten har varit extremt användbar när jag snappat domäner eller kontrollerat backlinks för olika domäner. Det jag inte då tänkte på var att seoprofiler är så oerhört mycket mer än bara kontroll av backlinks. Seoprofiler är nämligen flera SEO verktyg som binder alla de olika tjänsterna som SEO arbete kräver. Jag blir bara mer och mer imponerad av seoprofiler. Numera använder jag inte alls mina äldre verktyg lika ofta.

Om du vill få sökmotortrafiken att växa så rekommenderar jag starkt seoprofiler. Som du snart kommer att få se så erbjuder seoprofiler en komplett uppsättning av SEO verktyg som hjälper dig att maximera din sökmotors synlighet och successivt ökar din trafik framöver.

Jag ska försöka guida er igenom mer vad seoprofiler kan hjälpa er med genom att visa videoklipp.

Monitorering av sociala medier

https://www.youtube.com/watch?v=l9tk_I2PuGU

 

Adwords profiler

Med Google AdWords profiler kan ni se vilka sökord er konkurrenter bjuder på i Google AdWords, vilka ad kopior de använder, vilka målsidor, etc.

 

Sökordsanalys

Förutom direkt tillgång till Google AdWords sökordsverktyget, erbjuder SEOprofiler även egna sökord i databas för 7 språk och 25 länder (till exempel finns sökord för USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Nya Zeeland). Svenska finns nu också med!

 

Link manager

En gång i veckan sammanställer SEOprofiler en lista över nya bakåtlänkar som skapats för dina konkurrenter. Ni ser deras nya organiska ranking och deras nya Google AdWords-annonser. Allt skickas till din e-postadress.

Seoprofiler övervakar dina konkurrenter och håller reda på färska länkar som de lyckas generera och alla rankade värden de länkarna innehar.

 

Top 10 optimizer

Skriv bara in din webbadress, ett sökord och välj ett land. Top 10 Optimizer kommer att jämföra din hemsida med de högst rankade sidorna och kommer visa skillnaderna i anchortexter, on-page optimering och statistik i sociala medier.

 

  • Koppla samman hantering. Detta verktyg hjälper dig att organisera din länkuppbyggnad med unika funktioner, till exempel hittar den automatiskt kontaktinformation för någon länk. Naturligtvis kontrollerar den också regelbundet om din länk partner fortfarande länkar tillbaka till dig.

 

Ranking monitor

SEOprofiler kontrollerar regelbundet dina sökord på Google, Bing och Yahoo.

Organisk raning kan även visa dig vilken Google ranking dina konkurrenter har för sina sökord i 15 länder.

 

SEO rapporter

Unika PDF-rapporter som inte nämner SEOprofiler och går modifiera så de passar er verksamhet.

 

Website audit tool

 

När du tecknar SEOprofiler får du första månaden för endast 1 € alltså cirka 10 kronor och kan då prova på alla fantastiska SEO verktyg en hel månad och därefter bestämma dig ifall om du vill behålla tjänsten, vilket jag starkt kan rekommendera!

Ta kontroll över er närvaro online nu!

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

domänrea och webbhotellrea
Okategoriserade

Domänrea och webhotell rea du inte får missa

Varför bry sig om billiga domäner och webbhotell bäst i test egentligen? Det finns många anledningar till varför det är viktigt att hålla koll på: Chanserna att köpa billiga domäner och webbhotell när prisen är riktigt bra. Det är dumt att betala för mycket för domäner och webbhotell. Investera i rätt domän och sälj vidare

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

2 tankar på “SEO verktyg – SEOPROFILER”

  1. Hittar man ett bra plugin/program kan det vara väl värt att lägga lite pengar på det istället för att bara använda en testversion eller liknande med begränsade möjligheter. Jag ska definitivt ta en närmare titt på Seoprofiler!

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan