SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Toughpad FZ-E1 & Toughpad FZ-X1

Dela det här inlägget

Jag har tidigare arbetat med Panasonic Toughbook i fordonsindustrin, VW använde speciellt deras oförstörbara laptops som är väldigt robusta och verkligen klarar av ett tungt klimat med oljespill och allt annat som det kan innebära inne i en bilverkstad.

Nu ska jag berätta lite mer om Toughpad FZ-E1 och Touchpad FZ-X1 som är mindre handdatorer för alla som har arbetare i rörelse. Nedan ser ni en video om Panasonics tuffa Touchpad.

Indestructible – Oförstörbar.

Toughpad FZ-E1 är Panasonics första robusta 5-tums handdator. Enheten har utvecklats främst för företag och industriellt bruk. Utöver sina exceptionella egenskaper utomhus och batteritid, har den riktigt bra prestanda.

Eftersom enheten endast är 5 tum skulle den kunna klassas in i samma segment som smartphones men smartphones i samma storlek ser ut som leksaker i jämförelse med Toughpad där Panasonic helt valt att kalla sin enhet för tablet och endast inrikta sig mot företag i branscherna transport och logistik, posttjänster, försvaret, räddningstjänst, samt detaljhandel och tillverkning.

Enheterna har mycket bredare ram än smartphones och kör på operativsystemet Windows Embedded 8.1 Handheld.

FZ-E1 & FZ-X1 är IP68-certifierade, vilket innebär att de är dammtäta och klarar att doppas i kallt vatten. Enheterna har också genomgått olika MIL-STD 810G teststandarder och Panasonic garantier sträcker sig under svåra förhållanden vilka inkluderar drift vid höga höjder, hög luftfuktighet, stötar och vibrationer. Världen tuffaste tablet skall även gå att tappa från upp till tre meter höjd utan att skadas.

Toughpadden har även en integrerad barcode reader. Enligt specen på dessa båda enheter så bör de klara av att uppgraderas till Windows 10 Mobile utan några som helst problem.

Panasonic Toughpad använder både GPS och GLONASS-nätverk för lokalisering. Med denna lokalisering ska bägge enheterna fungera extremt väl både inomhus och utomhus.

3 mikrofoner finns inbyggda i Toughpad FZ-E1 vilket garanterat bästa kvalité vid telefonsamtal, även i bullrig miljö.

Toughpad FZ-X1 har operativsystemet Android 4.2.2 och processorn är något sämre, samt saknar kamera fram. Båda enheterna stödjer NFC teknik.

FZ-E1 & FZ-X1 tål temperaturer mellan -20 ° C och 60 ° C genom att Panasonic har monterat en speciell upphettning inuti enheterna.

Enda nackdelen är att den inte så lätt går ner i fickan. Vill ha världens solklart tuffaste enhet så får man vara beredd på att betala en del. Se mer information om enheterna på Panasonics sida.

Batteriet är kraftfull på hela 6 200 mAh och kan bytas ut. Batteriet går även byta ut under drift!

  • 14 timmars kontinuerlig dataåtkomst
  • 23 timmars taltid eller 1 000 timmars standbytid

 

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

domänrea och webbhotellrea
Okategoriserade

Domänrea och webhotell rea du inte får missa

Varför bry sig om billiga domäner och webbhotell bäst i test egentligen? Det finns många anledningar till varför det är viktigt att hålla koll på: Chanserna att köpa billiga domäner och webbhotell när prisen är riktigt bra. Det är dumt att betala för mycket för domäner och webbhotell. Investera i rätt domän och sälj vidare

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan