SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Presentation utav Panasonic Toughbook CF-20

Dela det här inlägget

Toughbooken är den enda robusta dator som jag någonsin sett i industrier och miljöer där det krävs teknik som verkligen tål stryk.

Panasonic Toughbook CF20 levererar en helt ny nivå av oöverträffad mångsidighet för mobila affärer. Toughbook kan användas i 6 olika lägen för att tillgodose alla affärsbehov.

Utav tvekan är detta den absolut tuffaste laptopen du kan hitta, antagligen den dyraste också, men för den som vill ha kvalité, så smaka det i pris också.

Själv har jag precis nyligen skaffat mig en Surface 4 Pro, men smällar som Toughbooken ska klara av vågar jag inte drömma att utsätta min Surface för. Annars är det ungefär samma princip med att de båda kan förvandlas i flera olika lägen. Tangentbordet är avtagbart, så bägge kan även användas som en tablet också.

Batteritiden är klart bättre i Toughbooken då Panasonic i sin spec hävdar 14 timmar, vilket kan jämföras med Surface 4 pro som klarar av cirka 8 timmar vid batteridrift. Batteri finns både inbyggt i tabletten och i tangentbordet.

Även fast Toughbook CF-20 är så robust så väger den ändå bara 1,8 kg allt som allt. Plockar man bara med tabletten så väger den bara 900 g. Toughbooken andas kvalité och tangentbordet svarar väldigt bra.

Med Surfacen kan jag störa mig något på att fläktarna kan rusa upp i dB ibland, Toughbooken har inte det problemet då den består utav endast passiv kylning.

CF-20 är klassad enligt IP-65 som innebär att den är helt skyddad från damm och tål den allra kraftfullaste vattenstrålen utan att vätska tränger in i Toughbooken. Läs mer om de olika klassningarna här!

Den klarar även att tappas från uppemot 2 meter höjd.

Flera anslutningsmöjligheter finns som USB3, SDXC, HDMI, VGA, Serial och Ethernet anslutning. Toughbooken kommer även med 802.11ac WiFi.

Panasonic har installerat en 1,920×1,200 pixel skärm med en maximal ljusstyrka på 800cd / m2, vilket innebär att den kommer att vara synlig praktiskt taget var som helst i världen i direkt solljus.

Liksom Surface så kommer CF-20 med en penna.

Skärmen är lätt att koppla på tangentbordet, men svårare att koppla ifrån vilket är uträknat så att den inte lossnar från tangentbordet i onödan.

Läs mer om Panasonic Toughbook CF-20 här!

 

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

domänrea och webbhotellrea
Okategoriserade

Domänrea och webhotell rea du inte får missa

Varför bry sig om billiga domäner och webbhotell bäst i test egentligen? Det finns många anledningar till varför det är viktigt att hålla koll på: Chanserna att köpa billiga domäner och webbhotell när prisen är riktigt bra. Det är dumt att betala för mycket för domäner och webbhotell. Investera i rätt domän och sälj vidare

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan