SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

FileMaker 14 – Effektivisera er verksamhet

Dela det här inlägget

FileMaker släpper nu sin 14:e version av verktyget som för cirka 30 år sedan började utvecklas av Nashoba Systems i Massachusetts. Under 1980-talet tog Apple Macintosh över programvaran som speciellt blev känd för att vara ett databasverktyg som var exceptionellt användarvänligt.

FileMaker 14 är crossover platform vilket innebär att den går använda på iOS, Windows och på webben.

Med FileMaker kan ni samla alla era inventarier, avtal och spreadsheets på ett ställe samt göra dem mycket mer lättarbetade och interaktiva.

Appen FileMaker har nu laddats ner över 1,5 miljoner gånger för iPads och iPhones. Programvaran är översatt på 15 olika språk.

Med version 14 vill FileMaker göra det mycket lättare för nybörjare att snabbt utveckla nya lösningar. Script Workspace gör det mycket enklare att automatisera vanliga affärsprocesser, såsom att utse nya uppgifter till anställda med mest tillgänglighet.

Hjälpsystemet har utvecklats mycket och kan vägleda dig att skapa scripter lättare och mycket snabbare än vad som tidigare var möjligt.

FileMaker gjort om WebDirect, så att appar på mobila enheter är lika lätta att arbeta med som på skrivbordet, och lika kraftfulla. I och med BYOD hos företag så är det viktigt att FileMaker fungerar över olika enheter. I WebDirect anpassas FileMaker verktygsfält automatiskt till skärmstorleken på en användares webbläsare på stationära datorer eller surfplattor, och skärmmenyer ställa om sig så att på bästa sätt kunna utnyttja skärmens utrymme.

Nedan visas ett klipp från FileMaker 14 presentationen i Stockholm och om vad användarna där tycker om versionen.

FileMaker Go 14 har fått ett helt nytt utseende som återspeglar stilen i iOS 8.

Startcenter är FileMaker plattformens startläge som nu är omgjord till att vara mer appliknande. Här finner ni 29 fördefinierade ikoner att välja på, vilka ser likadana ut både i Windows och Mac.

Nu får ni 30 dagar kostnadsfri användning av FileMaker, läs mer här!

Mer information om FileMaker 14 i klippet nedan

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

domänrea och webbhotellrea
Okategoriserade

Domänrea och webhotell rea du inte får missa

Varför bry sig om billiga domäner och webbhotell bäst i test egentligen? Det finns många anledningar till varför det är viktigt att hålla koll på: Chanserna att köpa billiga domäner och webbhotell när prisen är riktigt bra. Det är dumt att betala för mycket för domäner och webbhotell. Investera i rätt domän och sälj vidare

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan