SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

God Jul allihopa! Jag satt häromdagen och letade coola fonter / teckensnitt som kan användas för att dekorera logotyper. Det finns en sajt som slår det mesta. När man letar fonter så märker man ganska snabbt att det tar tid att tanka ner en efter en av olika typsnitt. Urbanfonts har ett annat alternativ och det handla om en opt-in sida, yes de vill ha tag i mailadressen för att dela ut 500 fonter, men lovar också att de inte kommer spamma. Det kan vara bra att ändå välja en lite mindre viktig mailadress. När du sedan fått dina nerpackade fonter är det bara att extrakta dem i en mapp och enklast söka *.ttf TrueType-teckensnittsfil, välj sedan ctrl + a för att markera alla ttf filer du sökt och dra dem sedan till teckensnittsmappen i kontrollpanelen så installeras alla smidigt.

När du sedan låter Urbanfonts posta ett inlägg åt dig på twitter så dimper 500 fonter till upp som installeras på samma sätt som ovan.

1000 nya fonter är då installerade. Var dock noga med att kolla licenser på specifik font som du vill använda. Vissa får endast användas privat och andra får även användas för kommersiellt bruk.

Sajten till att hämta hem fonter hittar ni här:

http://www.urbanfonts.com/

 

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

Vad är domännamn - Domäner i Världen
Domäner

Vad är Domännamn

Vad är ett domännamn? En adress på nätet kallas för ett domännamn och är den webbadress som du skriver in i webbläsaren när du vill besöka en webbplats. Bakom själva domännamnet hittar man en kombination av siffror som kallas för IP-adress. Precis som koordinater på en karta pekar IP-adressen oss i rätt riktning. Men eftersom det

2 tankar på “1000 Gratis Fonter”

  1. Detta låter intressant. Jag besökte hemsidan och jag gillade det jag såg. Stort utbud. Jag känner mig manad att testa detta, vi får se…Tack för tipset iaf!

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan