SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Touch typing för nybörjare.

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Har du någonsin funderat på om en förbättring av din skrivhastighet skulle vara värt din tid?

Du ser – på sidan http://www.maskinskrivning.se/ så kan du inte bara testa din nuvarande skrivhastighet, du kan även räkna ut i kronor och timmar hur mycket du kan dra fördel bara genom att fördubbla din skrivhastighet. En uppgift som nästan vem som helst kan åstadkomma. De flesta skulle bli överraskade över hur mycket tid de kan spara och om de kan växla den tiden till ökade inkomster, även hur mycket mer pengar de skulle tjäna om de bara fördubblade sin skrivhastighet. Om du bestämmer att du vill förbättra din skrivhastighet efter att ha testat dig själv, så kan du göra detta gratis på samma sida.

Denna online maskinskrivningskurs i touch typing börjar med sex enkla övningar som ingående kommer att lära dig de grundläggande fingerpositionerna. På detta sättet kan alla utföra kursen, även de mest oerfarna. Efter de sex första övningarna, fortsätter kursen med att lära dig resten av tangentbordet genom att introducera endast en tangent åt gången för varje ny övning. Om du regelbundet testar din hastighet så kommer du till din glädje att kunna följa din ökade skrivhastighet allteftersom du går framåt i kursen. hela kusen har allt som allt 48 övningar men de första 36 är tillräckliga för att göra dig bekväm med att använda hela tangentbordet.

Sista övningen är din egen. Här kan du skriva eller klistra in din egen text och sedan använda den för din egen personliga träning. Övningen sparas på din hårddisk så att du kan göra den om och om igen eller ändra på den hur du vill. Om du är en advokat, sekreterare, ingenjör eller i något annat yrkesfält, så vill du troligen träna i fackspråket tillhörande just det yrket. Det är detta som övning 48 gör för dig.

Om du fortfarande är osäker på om en maskinskrivningskurs är något för dig, tänk då noga; har du någonsin mött en person som ångrat tiden han eller hon spenderat på en sådan kurs?

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

Vad är domännamn - Domäner i Världen
Domäner

Vad är Domännamn

Vad är ett domännamn? En adress på nätet kallas för ett domännamn och är den webbadress som du skriver in i webbläsaren när du vill besöka en webbplats. Bakom själva domännamnet hittar man en kombination av siffror som kallas för IP-adress. Precis som koordinater på en karta pekar IP-adressen oss i rätt riktning. Men eftersom det

3 tankar på “Touch typing för nybörjare.”

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan