SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

FileMaker – En intuitiv plattform som förbättrar dina nuvarande affärsmetoder

Dela det här inlägget

Har du hört nyheten? FileMaker har nyligen aviserat en ny version av sin utvecklingsplattform som inte bara snabbar kundanpassade lösningar, men också visar en desktop variant till alla mobila webbläsare tillsammans med nya produktiva upplevelser.


feature_graphic_starter_solutions


Om detta är första gången du läser om FileMaker, här är några av de viktigaste detaljerna hur enkelt och effektivt denna plattform kan vara. Om du är egenföretagare eller arbetar för ett litet eller medelstort företag, med FileMaker kan du skapa kraftfulla lösningar som fungerar över iPad, iPhone, Windows, Mac och webben. Man skulle kunna tro att FileMaker endast är avsedd för IT-proffs, men Filemaker är faktiskt byggd för att hjälpa dig och mig att organisera relevanta och viktiga data, där behövs inga programmeringskunskaper alls.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3WoU7unSdTM&w=600&h=480]


Videon ovan visar hur enkelt det kan vara att organisera. Inga fler förlorade och felplacerade uppgifter! Apples dotter FileMaker håller dina produkter och funktioner intakta och säkra. FileMaker hjälper dig att lägga fokus på verksamheten och Era strategier.

Vill du veta mer om FileMaker-plattformen? http://www.filemaker.com/se/

 

 

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

domänrea och webbhotellrea
Okategoriserade

Domänrea och webhotell rea du inte får missa

Varför bry sig om billiga domäner och webbhotell bäst i test egentligen? Det finns många anledningar till varför det är viktigt att hålla koll på: Chanserna att köpa billiga domäner och webbhotell när prisen är riktigt bra. Det är dumt att betala för mycket för domäner och webbhotell. Investera i rätt domän och sälj vidare

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

2 tankar på “FileMaker – En intuitiv plattform som förbättrar dina nuvarande affärsmetoder”

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan