SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

FileMaker – En intuitiv plattform som förbättrar dina nuvarande affärsmetoder

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Har du hört nyheten? FileMaker har nyligen aviserat en ny version av sin utvecklingsplattform som inte bara snabbar kundanpassade lösningar, men också visar en desktop variant till alla mobila webbläsare tillsammans med nya produktiva upplevelser.


feature_graphic_starter_solutions


Om detta är första gången du läser om FileMaker, här är några av de viktigaste detaljerna hur enkelt och effektivt denna plattform kan vara. Om du är egenföretagare eller arbetar för ett litet eller medelstort företag, med FileMaker kan du skapa kraftfulla lösningar som fungerar över iPad, iPhone, Windows, Mac och webben. Man skulle kunna tro att FileMaker endast är avsedd för IT-proffs, men Filemaker är faktiskt byggd för att hjälpa dig och mig att organisera relevanta och viktiga data, där behövs inga programmeringskunskaper alls.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3WoU7unSdTM&w=600&h=480]


Videon ovan visar hur enkelt det kan vara att organisera. Inga fler förlorade och felplacerade uppgifter! Apples dotter FileMaker håller dina produkter och funktioner intakta och säkra. FileMaker hjälper dig att lägga fokus på verksamheten och Era strategier.

Vill du veta mer om FileMaker-plattformen? http://www.filemaker.com/se/

 

 

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

Vad är domännamn - Domäner i Världen
Domäner

Vad är Domännamn

Vad är ett domännamn? En adress på nätet kallas för ett domännamn och är den webbadress som du skriver in i webbläsaren när du vill besöka en webbplats. Bakom själva domännamnet hittar man en kombination av siffror som kallas för IP-adress. Precis som koordinater på en karta pekar IP-adressen oss i rätt riktning. Men eftersom det

2 tankar på “FileMaker – En intuitiv plattform som förbättrar dina nuvarande affärsmetoder”

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan