SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

WOW MICROSOFT WINDOWS 10, HOLOLENS & SPARTAN

Dela det här inlägget

Wow nu kommer Microsoft med meganyheter!!

Windows 10 cross-plattform, fungerar på mobiler, tablets, datorer och servrar. Ett enda ställe för alla appar. Gratis uppgraderingar från Windows 7 och Windows 8 till Windows 10. Alla mobiler som har WP får WP10.

NYHET: HOLOLENS verkar som en riktigt cool pryl. Jag satt häromdagen och funderade när hologram kommer få sitt stora genomslag. Nu är Hololens på gång som skapar en hel värld runt en genom hologram. Minecraft kommer finns i hologram version och det var kanske därför Microsoft spenderade så mycket pengar på Minecraft.  Oculus rift och allt annat som är på gång känns urgammalt med tanke på vad Hololens kommer kunna åstadkomma. Checka bara in videon nedanför.

microsoft-hololens-2-XL

 

DETTA ÄR FRAMTIDEN 🙂

[youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=aThCr0PsyuA”]

 

Internet Explorer åker ut, in med nya browsern Spartan. Cortana den nya personliga assistenten som finns i Windows Phone som jag för övrigt lärt mig att älska, den är grym och jag hoppas den kommer på svenska snart. Spartan har den personliga assistenten inbyggd.

Mer information om den i klippet nedan

[youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=EO6vL-JZpTs”]

 

För den som orkar. Här är 3 timmars klipp om alla nyheter som Microsoft nu lanserar

 

[youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=R8LYzWxpfI8″]

 

Jag kommer inte kunna vänta utan kommer installera Windows 10 som finns tillgänglig för dem som vill testköra och utvärdera produkten.

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

domänrea och webbhotellrea
Okategoriserade

Domänrea och webhotell rea du inte får missa

Varför bry sig om billiga domäner och webbhotell bäst i test egentligen? Det finns många anledningar till varför det är viktigt att hålla koll på: Chanserna att köpa billiga domäner och webbhotell när prisen är riktigt bra. Det är dumt att betala för mycket för domäner och webbhotell. Investera i rätt domän och sälj vidare

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

6 tankar på “WOW MICROSOFT WINDOWS 10, HOLOLENS & SPARTAN”

 1. När kommer HOLOLENS släppas ut och vet du vad priset kommer ligga på? Kommer bli sjukt kul att spela Minecraft i ”verkligheten”

  Svara
 2. Jag undrar om inte Microsoft försöker släppa Hololens till sommaren kanske samtidigt som windows 10 och jag hörde något rykte om 1500 i pris, men rätta mig gärna om jag har fel.

  Svara
 3. Väntar med spänning på Hololens lanseringen senare i år. vad tror du priset kommer ligga på? runt 5000 pistoleros(sek) räknar jag med.
  Är även lite rädd för en till flopp a la google glass…

  Svara
 4. Wow fascinerande! Har länge hållit ögon och öron öppna för Windows 10, detta ser otroligt ut. Hololens och dess design är något man antagligen bara kan drömma om att få lägga vantarna på inom de närmsta åren, men vilken grej…

  Svara
 5. Hololens! Kan knappt bärga mig! Vet du om jag kan få tag på Windows 10-betan någonstans utan allt för mycket krångel? Intressanta filmsnuttar må jag säga 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan