SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Dela det här inlägget

För några veckor sedan skrev jag om att spammandet är igång igen som drabbar Nordea. Nordea var väldigt snabba på att undersöka problemet och bad mig skicka spam-mailet vidare till deras rapportavdelning. Nu idag kommer ny spam som drabbar SEB bank. Jag kopierar in mejlet här i sin helhet:

Kära kund,

 

Observera att din Internetbank tillgång är på väg att löpa ut. Om du vill fortsätta att använda dina online banktjänster utan problem, klicka på länken nedan för att manuellt uppdatera ditt konto.

 

Klicka här

Länken går till http://www.nacionalcordoba.com.ar/wp-includes/js/seb/us.php

 

När du har följt instruktionerna för att uppdatera ditt konto, kommer din online-tillgång till ditt konto automatiskt startas. Det finns inga ytterligare åtgärder som krävs av dig. Vår kundtjänst kommer att ringa dig på telefon för att slutföra processen. Vänligen svara på några ytterligare frågor till vår kundtjänst.

 

Med vänliga hälsningar,

Kundtjänst

SEB bank.

Mejlet är skickat från SEB BANK <>

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

domänrea och webbhotellrea
Okategoriserade

Domänrea och webhotell rea du inte får missa

Varför bry sig om billiga domäner och webbhotell bäst i test egentligen? Det finns många anledningar till varför det är viktigt att hålla koll på: Chanserna att köpa billiga domäner och webbhotell när prisen är riktigt bra. Det är dumt att betala för mycket för domäner och webbhotell. Investera i rätt domän och sälj vidare

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan