SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

För några veckor sedan skrev jag om att spammandet är igång igen som drabbar Nordea. Nordea var väldigt snabba på att undersöka problemet och bad mig skicka spam-mailet vidare till deras rapportavdelning. Nu idag kommer ny spam som drabbar SEB bank. Jag kopierar in mejlet här i sin helhet:

Kära kund,

 

Observera att din Internetbank tillgång är på väg att löpa ut. Om du vill fortsätta att använda dina online banktjänster utan problem, klicka på länken nedan för att manuellt uppdatera ditt konto.

 

Klicka här

Länken går till http://www.nacionalcordoba.com.ar/wp-includes/js/seb/us.php

 

När du har följt instruktionerna för att uppdatera ditt konto, kommer din online-tillgång till ditt konto automatiskt startas. Det finns inga ytterligare åtgärder som krävs av dig. Vår kundtjänst kommer att ringa dig på telefon för att slutföra processen. Vänligen svara på några ytterligare frågor till vår kundtjänst.

 

Med vänliga hälsningar,

Kundtjänst

SEB bank.

Mejlet är skickat från SEB BANK <>

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

Vad är domännamn - Domäner i Världen
Domäner

Vad är Domännamn

Vad är ett domännamn? En adress på nätet kallas för ett domännamn och är den webbadress som du skriver in i webbläsaren när du vill besöka en webbplats. Bakom själva domännamnet hittar man en kombination av siffror som kallas för IP-adress. Precis som koordinater på en karta pekar IP-adressen oss i rätt riktning. Men eftersom det

Boka it hjälp i hemmet – när tekniken snabbt behöver fungera

Att tekniken krånglar ibland är nog ingen nyhet för någon. Det kan vara riktigt svårt att hitta vad som egentligen är fel och många vill ju helst att tekniken bara ska fungera. Tänk om det då fanns någon prisvärd och snabb hjälp att få – för att få tekniken att fungera som den ska. Det

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan