SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Mobilanpassa hemsidan

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Mobilegeddon från Google landade den 21 april i år vilket innebär ett första steg att påverka alla hemsidor att bli mobilanpassade. Jag tycker själv det är ganska störande att gå in på hemsidor som inte lagt energi på att mobilanpassa sig, eftersom jag använder mobilen mycket för surf så blir det väldigt mycket orientering och zoomning man behöver göra på ej mobilanpassade hemsidor.

Mobilegeddon Google - Mobilanpassa hemsidan

ITBYGGARE.SE har nu en funktion på första sidan där ni kan kontrollera ifall er hemsida är mobilanpassad genom en simulator. Där kan ni även begära offert för att mobilanpassa er hemsida och ta hjälp av en expert.

mobilanpassa

Algoritmuppdateringen Google gjorde den 21 april i år innebär ett första steg mot ett nytt Internet. Det kommer komma fler uppdateringar som bestraffar ej mobilanpassade hemsidor mycket hårdare framöver. Därmed är det med garanti bombsäkert att hemsidor som inte är mobilanpassade kommer förlora många värdefulla platser i Googles sökmotor. Så tveka inte att börja mobilanpassa er redan idag!

 

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

Vad är domännamn - Domäner i Världen
Domäner

Vad är Domännamn

Vad är ett domännamn? En adress på nätet kallas för ett domännamn och är den webbadress som du skriver in i webbläsaren när du vill besöka en webbplats. Bakom själva domännamnet hittar man en kombination av siffror som kallas för IP-adress. Precis som koordinater på en karta pekar IP-adressen oss i rätt riktning. Men eftersom det

3 tankar på “Mobilanpassa hemsidan”

  1. Grymt verktyg ni hade på sajten gällande mobilanpassning av hemsida.
    Tåls att kolla på för er som inte tänkt på hur er sida fungerar i mobilen i dagsläget.

    Svara
  2. Tack så mycket för kommentarerna! Håller med helt och hållet om att hemsidor som inte är mobilanpassade inte upplevs som proffsiga idag. Det är även oerhört störande att gå in på dem via mobilen så Google gör helt rätt i att ranka ner sådana sajter! Från 1 november 2015 blir dagens mobilvänliga sidor som har fet reklam om appar ej mobilvänliga och de kommer rankas ner också. Helt rätt tycker jag, ganska störande att gå in på en sajt och försöka få information men mötas av halva displayen fylld med reklam om deras app.

    Vi har nu lanserat mobilanpassad sajt! Kika gärna in denna för snabb mobilanpassning http://www.mobilanpassadsajt.se

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan