SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Boka it hjälp i hemmet – när tekniken snabbt behöver fungera

Dela det här inlägget

Att tekniken krånglar ibland är nog ingen nyhet för någon. Det kan vara riktigt svårt att hitta vad som egentligen är fel och många vill ju helst att tekniken bara ska fungera. Tänk om det då fanns någon prisvärd och snabb hjälp att få – för att få tekniken att fungera som den ska. Det finns det! Techbuddy hjälper till för att felsöka och fixa krånglet som kan ha uppstått både på dator, mobil, surfplatta eller andra teknikprylar.

datorsupport

 

Datorsupport när det behövs

 

Tekniken ska bara fungera. När den inte gör det blir många frustrerade och det kan förhindra både kreativitet och arbete. Det är ofta svårt att till en början felsöka vart problemet kommer ifrån innan vi också ska försöka lösa problemet. Många större företag har långa telefontider till sin support och sen när samtalet går fram kanske det inte ens var det företaget som kunde hjälpa till med strulet. Det är där som Techbuddies datorsupport kommer in. Oavsett om det kan vara datorn, nätverket eller något annat som är roten till problemet så hjälper de till att lösa det.

 

Det behöver inte nödvändigtvis vara något inom tekniken som fungerar fel, att lära sig en ny dator kan också vara en utmaning. Flera nya funktioner och nytt utseende kan också vara krångligt och svårt att lära sig. Varför inte anlita datorhjälp i hemmet för att lära sig? Smidigt och enkelt kommer en Techbuddy hem till dig för att gå igenom och visa hur du kan använda din nya dator. På det sättet kan man spara både tid och eventuella frustrationer som kan dyka upp.

 

Hur fungerar Techbuddy?

 

När du behöver exempelvis datorhjälp i hemmet bokar du enkelt ett hembesök via deras hemsida, via appen eller genom att ringa till Techbuddy. Du beskriver ditt problem och sedan ringer en Techbuddy upp dig för att boka en tid för hembesöket när det passar dig. Techbuddy försöker alltid att utföra it hjälpen i ditt hem under de närmsta 48 timmarna för att snabbt lösa problemet. Samma Techbuddy som ringde dig för att boka besöket kommer sedan hem till dig för att kunna lösa problemet snabbt. Efter allt är löst och färdigt skickas fakturan ut till dig. Krångligare än så är det inte! Om det är ett  återkommande problem kan du vara med teknikern under hela besöket för att enklare kunna åtgärda problemet om det återigen uppstår i framtiden.

 

Vilken it hjälp går att tillgå med Techbuddy?

 

Techbuddy hjälper till med nästan allt som har med teknik att göra. Behöver du datorhjälp eller datorsupport hjälper de till med det, Techbuddy hjälper till och med till med att lära dig din nya dator. Ett vanligt problem hos många brukar vara nätverket, vilket självklart Techbuddy också hjälper till att felsöka och lösa. Oavsett vilka märken du har på produkterna eller vilken som är din nätverksleverantör löser Techbuddy ditt problem. De är helt enkelt din teknikkompis när det kommer till krånglig teknik som är svår att lösa själv.

==> Klicka här för att komma till Techbuddy <==

 

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

domänrea och webbhotellrea
Okategoriserade

Domänrea och webhotell rea du inte får missa

Varför bry sig om billiga domäner och webbhotell bäst i test egentligen? Det finns många anledningar till varför det är viktigt att hålla koll på: Chanserna att köpa billiga domäner och webbhotell när prisen är riktigt bra. Det är dumt att betala för mycket för domäner och webbhotell. Investera i rätt domän och sälj vidare

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan