SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Betala för Facebook annonser?

Dela det här inlägget

gilla inte facebook

Jag har kört Facebook annonsering en hel del. Den annonseringen är bra för att nå ut till sin målgrupp, men relativt dyr.

Nu kommer ITBYGGAREs yxa och såg fram!

Kan det var så att Facebook själva bryter mot sina annonsregler? Vid annonsering av ett svenskt Facebook inlägg för SEOelit.se så dyker ”Gilla människor” upp som exempelvis bor i Syrien och arbetar åt Facebook. Vi betalar för att nå ut till vår målgrupp i Sverige enbart genom Facebook annonsering, men får istället se anställda på Facebook från helt andra länder gilla annonserna. Kan det vara så att Facebook låter sina egna klicka gilla på annonser som marknadsförs genom Facebook?

Vi känner att vi måste belysa detta problem rejält! För alla som tänkt spendera på Facebook annonser  tänk om en extra gång!

Det är riktigt illa ifall denna misstanke stämmer för hur skulle annars någon i Syrien hitta vår fb sida om vi enbart marknadsfört i Sverige? Att ett stort företag som Facebook har egna ”klicka-gilla-anställda” kan det vara så illa?

Facebook anställda sköter gilla jobb åt facebook

 

Fler som drabbats av liknande?

 

facebook trash

 

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

domänrea och webbhotellrea
Okategoriserade

Domänrea och webhotell rea du inte får missa

Varför bry sig om billiga domäner och webbhotell bäst i test egentligen? Det finns många anledningar till varför det är viktigt att hålla koll på: Chanserna att köpa billiga domäner och webbhotell när prisen är riktigt bra. Det är dumt att betala för mycket för domäner och webbhotell. Investera i rätt domän och sälj vidare

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

3 tankar på “Betala för Facebook annonser?”

  1. Så ska det ju absolut inte vara. Har själv funderat på att köpa annonsering på Facebook, men efter detta inlägget är jag lite skeptisk till om det är värt pengarna. Riktigt illa.

    Svara
  2. Hur är situationen idag? Har själv aldrig vågat lägga pengar på Facebook annonser, det känns inte helt säkert.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan