SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Betala för Facebook annonser?

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

gilla inte facebook

Jag har kört Facebook annonsering en hel del. Den annonseringen är bra för att nå ut till sin målgrupp, men relativt dyr.

Nu kommer ITBYGGAREs yxa och såg fram!

Kan det var så att Facebook själva bryter mot sina annonsregler? Vid annonsering av ett svenskt Facebook inlägg för SEOelit.se så dyker ”Gilla människor” upp som exempelvis bor i Syrien och arbetar åt Facebook. Vi betalar för att nå ut till vår målgrupp i Sverige enbart genom Facebook annonsering, men får istället se anställda på Facebook från helt andra länder gilla annonserna. Kan det vara så att Facebook låter sina egna klicka gilla på annonser som marknadsförs genom Facebook?

Vi känner att vi måste belysa detta problem rejält! För alla som tänkt spendera på Facebook annonser  tänk om en extra gång!

Det är riktigt illa ifall denna misstanke stämmer för hur skulle annars någon i Syrien hitta vår fb sida om vi enbart marknadsfört i Sverige? Att ett stort företag som Facebook har egna ”klicka-gilla-anställda” kan det vara så illa?

Facebook anställda sköter gilla jobb åt facebook

 

Fler som drabbats av liknande?

 

facebook trash

 

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

Vad är domännamn - Domäner i Världen
Domäner

Vad är Domännamn

Vad är ett domännamn? En adress på nätet kallas för ett domännamn och är den webbadress som du skriver in i webbläsaren när du vill besöka en webbplats. Bakom själva domännamnet hittar man en kombination av siffror som kallas för IP-adress. Precis som koordinater på en karta pekar IP-adressen oss i rätt riktning. Men eftersom det

Boka it hjälp i hemmet – när tekniken snabbt behöver fungera

Att tekniken krånglar ibland är nog ingen nyhet för någon. Det kan vara riktigt svårt att hitta vad som egentligen är fel och många vill ju helst att tekniken bara ska fungera. Tänk om det då fanns någon prisvärd och snabb hjälp att få – för att få tekniken att fungera som den ska. Det

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan