Webbyrå

Webbyrå

WordPress

 

Med flera års erfarenhet av webbutveckling har vi numera nästan uteslutande projekt i WordPress, vilket gör oss till en WordPress webbyrå.

Wordpress Webbyrå

Som webbyrå i WordPress miljö så har vi all expertis inom exempelvis flytt av WordPress mellan webbhotell, skapande av nya WordPress teman, öka hastigheten på en WordPress hemsida och inte minst säkra upp WordPress. WordPress kan vara väldigt sårbar för hackare om inte alla guider för WordPress säkerhet följs.

Det finns en hel uppsjö av plugins till WordPress. Många plugins är bra och gör stor nytta för en WordPress hemsida, men väldigt många gör också att en hemsida blir långsam och öppnar upp säkerhetshål. Vissa plugins ger sken utav att vara fria, men visar sig sedan kosta pengar, för att få till den funktionalitet som man vill åt. Det är lätt att glömma av att inaktiva WordPress plugins ligger kvar och kan skapa problem. Vi kan göra en kontroll vilka plugins som tynger ner er hemsida mest och om de verkligen är lämpliga för er WordPress-installation.

Vi skapar WordPress teman helt efter era önskemål

Ni får då dra nytta av enkelheten att själva kunna administrera och uppdatera eran hemsida via WordPress smidiga gränssnitt. Er hemsida blir responsiv, dvs er WordPress hemsida kommer vara anpassad för alla enheter, små som stora smartphones, tablets och givetvis vanliga datorskärmar, projektorer osv.

Är ni nöjda med er hemsida men vill kunna uppdatera den genom WordPress CMS?

Inga problem, vi kan även konvertera om er befintliga hemsida och design till WordPress CMS. Med WordPress CMS får ni möjligheten att uppdatera er hemsida själva och ni får även en layout som är mobilvänlig, vilket innebär att er hemsida fungerar optimalt även på mindre enheter, som smartphones och tablets.

Har er WordPress hemsida blivit hackad?

Wordpress Säkerhet

Om plugins inte uppdaterats eller WordPress inte är av senaste version, så kanske er wordpress sajt blivit hackad, eller kommer bli.

En hackad WordPress kan också bero på användarkonton med för dåliga lösenord och för höga rättigheter på dem med mera. Vi felsöker, finner kryphål och täpper igen sajten vid sådana ärenden. Vid en default installation utav WordPress så glöms ofta viktiga detaljer bort, framförallt vad gäller just säkerheten.

Utveckling, Migrering & Webbdesign

 

Vi utformar Er hemsida med unik design till ett kostnadsmässigt bra pris!
Vi vänder oss först och främst till små och medelstora företag, privatpersoner, organisationer, samt entreprenörer i uppstarten av ny verksamhet.
Välja rätt teknik till rätt ändamål är oerhört viktigt, här har vi fingertoppkänsla.

webbutveckling

Via oss så kommer er hemsida också vara sökmotoroptimerad från dag 1.

Vi mobilanpassar er hemsida så att den blir responsiv på alla enheter. Bootstrap är ett ramverk som vi behärskar väl.
I Sverige brukar det allt som oftast vara väldigt kostsamt att anlita hjälp för att sätta upp en webbutik exempelvis, med ganska stora löpande kostnader. Vi pressar priserna!

Här är några exempel på priser utan att kvaliteten blir lidandes.
Hemsida med 4-5 sidor, egen unik design, sökmotoroptimerad, CMS (ni kan själva redigera och uppdatera innehåll och sidor): Pris från 1995 kr
Webbutik, egen unik design, sökmotoroptimerad, CMS (ni kan själva redigera och uppdatera innehåll och sidor): Pris från 3900 kr

Nu har vi även egen hosting att erbjuda er!
Inom Ehandel kan vi hjälpa er med Magento, OpenCart, Prestashop, Woocommerce & WP eCommerce.
Tveka inte att begära en kostnadsfri offert!
Itbyggare är företaget att välja inom webbdesign i Göteborg och Stockholm.webbdesign

Mobilanpassad Hemsida

Har ni en inte en mobilanpassad hemsida?

Numera straffar Google ej mobilvändliga hemsidor, vilket innebär att ni kommer synas sämre på Google och därmed tappa kunder och intäkter!

Vi hjälper er med att mobilanpassa er hemsida idag!
Att inte ha en mobilanpassad hemsida är lika med att strunta i mer än 50 % av era besökare.

Läs mer om påverkan av att ej ha en mobilvänlig hemsida!