Effektiv sökmotoroptimering

SEO konsult - Sökmotoroptimering - SEO byrå

Att hamna tidigt på sökmotorerna som Google och Bing är oerhört viktigt oavsett bransch.
 
Idag är det svårt att lyckas genom att bara lansera en hemsida, utan att utföra riktigt SEO arbete för den.
En snygg och professionell hemsida är inte mycket att ha, ifall det enbart stannar vid inbördes beundran.
 
Med effektiv sökmotoroptimering, även kallad konverteringsoptimering skräddarsyr vi möjligheterna att rätt trafik och konverteringar inträffar på just er hemsida!
 
En strategi arbetas fram för att er hemsida skall hamna så bra till som möjligt på Google & Bing inom lämpliga sökord med White-hat-metoder (SEO Search engine optimization).
Om länkbyggandet sätts upp felaktigt kan er sajt bli svartlistad, så det är oerhört viktigt att all SEO följer en inarbetad strategi.

Konkurrenter som lovar 1000 backlinks billigt eller gratis använder ofta black-hat-metoder och då är risken stor att din sajt blir svartlistad.

Sidor som länkar till er ska innehålla högsta möjliga relevans och kvalitet, både vad gäller struktur, innehåll och länkade sidor till dem!

Google sökresultat

Sökordsanalys

Hela grunden till framgångsrik SEO ligger i sökordsanalysen, utan att veta vad kunderna letar efter och söker efter blir det svårt att veta hur de ska ta sig till er hemsida.

Det finns många aktörer inom SEO branschen och även utländska aktörer försöker ta sig in på den svenska marknaden. Utan att kunna det svenska språket, så är det omöjligt att göra en korrekt sökordsanalys. Artikelarbete är även det omöjligt att utföra (hur bra än översättningsverktygen är) utan att kunna svenska språket,  samt skapa relevanta länkar, allra helst från .se domäner. Det är mycket bättre att anlita en erkänd SEO konsult eller SEO byråer som inte är anonyma och verkligen andas ämnet SEO och som brinner för att vilja vara bäst på SEO.

Med vår gigantiska plattform och nätverk, så kommer vi kunna leverera er sökoptimering utöver det vanliga!

Google Analytics

Med hjälp av Google analytics kan vi studera trafiken på er hemsida. Varför har ni exempelvis hög "bounce rate" på en viss sida? Google tillhandahåller bra hjälp genom Google analytics, både för er verksamhet och för Googles egna del. På så sätt kan så tillförlitliga sökträffar som möjligt uppnås i sökresultaten.

Google Adwords kampanjer

Vi kan även hjälpa till med Google Adwords kampanjer. En kombination av Adwords och organisk SEO ger er en snabb start till försäljning genom adwords, samtidigt som organisk SEO arbetas upp.

SEO Rapporter

Vi levererar alltid kvalitativa rapporter, exempelvis hur er ranking ser ut just nu och hur den framskrider, vilka sökord ni ska fokusera på o.s.v.

SEO Tjänster

Alla olika delar av SEO kan brytas ut till mindre delar, vilket kan passa er bra som inte söker en paketlösning för sökmotoroptimeringen.

Vi erbjuder även er microtjänster, som att exempelvis ta fram de bästa sökorden/sökfraserna inom er nisch för att hamna bäst till på Google och Bing.

Onpage optimering

Två andra SEO tjänster som också är viktiga, ingår i on page optimeringen.

  1. Teknisk SEO - vilken går ut på att er hemsida innehåller rätt teknik.
  2. Innehåll/Content, dvs innehållet på er hemsida bearbetas så att både sökmotorer och besökare gillar innehållet.

Tveka inte att begära en kostnadsfri offert för att se vad vi kan göra för er!Gratis SEO analys

Ange valfri URL för att direkt kontrollera hur pass sökoptimerad er hemsida är på ett sökord. Ta gärna även tillfället i akt, att jämföra er sajt mot en valfri konkurrent genom vår SEO analysBegär offert Sökmotoroptimering SEO

Välj tjänst:

Er hemsideadress

Ditt meddelande

Exempel på effektiv sökmotoroptimering som är resultatinriktad i några av våra projekt nedan.

Sökmotoroptimering ranking resultatSökmotoroptimering ranking resultatSökmotoroptimering ranking resultat

seoelit bäst på seo

Vi är djupt imponerande och tacksamma för den hjälp och insikter vi fått i och med samarbetet hösten 2015. Vi på gpslogik.se rekommenderar verkligen SEOELIT, de gör skillnad i en allt snårigare värld. ???

Posted by Johan Stenström on den 22 september 2015