Gratis SEO Analys

 

Sökmotoroptimering - SEO Konsult - SEO byrå

Att hamna tidigt på sökmotorerna som Google och Bing är oerhört viktigt oavsett bransch.

Idag är det svårt att lyckas genom att bara lansera en hemsida, utan att göra riktigt SEO arbete för den.

En snygg och proffsig hemsida är inte mycket att ha, ifall det enbart stannar vid inbördes beundran. 

Med effektiv sökmotoroptimering, även kallad konverteringsoptimering skräddarsyr vi möjligheterna att rätt trafik och konverteringar inträffar på just er hemsida.

En strategi arbetas fram för att din sajt skall hamna bra till på Google & Bing inom lämpliga nyckelord med White-hat-metoder (SEO Search engine optimization). Ett exempel på effektiv sökmotoroptimering som är resultatinriktad i några av våra pågående projekt nedan.        kraft sokmotoroptimering ROI

Här är ett exempel på en riktigt tung sökfras som vi optimerat! Över 18 000 sökningar per månad.

Tung sökfras

Exempel på ett tungt sökord som vi har optimerat.

Tunga sökord

Vi använder enbart White-Hat-metoder!

Om länkbyggandet sätts upp felaktigt kan din sajt bli svartlistad, så det är oerhört viktigt att allt följer en inarbetad strategi.

Konkurrenter som lovar 1000 backlinks billigt eller gratis använder ofta black-hat-metoder och då är risken stor att din sajt blir svartlistad.

Hela grunden till framgångsrik SEO ligger i sökordsanalysen, utan att veta vad kunderna letar efter och söker efter kommer det bli svårt att veta hur de ska ta sig till er webbplats.

Det är mycket bättre att anlita erkända SEO-konsulter & SEO Byråer som inte är anonyma och verkligen brinner för att vilja vara bäst på SEO.

Med vår gigantiska plattform och nätverk så kommer vi leverera er sökoptimering utöver det vanliga!

Vi kan även hjälpa till med Google Adwords kampanjer. Vi erbjuder er även microtjänster, som att exempelvis ta fram de bästa sökorden / sökfraserna inom er nisch för att hamna bra till på Google och Bing. Ni kan även köpa artiklar på svenska domäner i vår butik.

Köp tjänsterna online i vår butik!

Sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete och kräver mycket tålamod. Hela tiden pumpas ny information upp på Internet och era konkurrenter vill givetvis hamna före er i de organiska sökresultaten. Via vår systersida SEOelit har vi skapat månadspaket där vi hela tiden ser till att ni får ut det bästa av sökmotoroptimering och alltid har kontroll på era placeringar. Klicka på bilden för att komma till SEOelit.   seoelit bäst på seo

Vi är djupt imponerande och tacksamma för den hjälp och insikter vi fått i och med samarbetet hösten 2015. Vi på gpslogik.se rekommenderar verkligen SEOELIT, de gör skillnad i en allt snårigare värld. ???

Posted by Johan Stenström on den 22 september 2015