SEO konsult – IT konsult Göteborg – Stockholm,samt Wordpress webbyrå | ITBYGGARE.SE

Garantiärenden hos SIBA, ELGIGANTEN med flera

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Ligger i lite fight med SIBA sen några dagar sedan då jag fick reda på att min Lumia 1020 har en skada som inte omfattas av garantin. De vill ha betalt för undersökning samt frakt tillbaka vilket hamna strax över 500 kronor, men då har de inte åtgärdat någonting på mobilen. Kontentan blir att jag betalar över 500 kronor för en mobil där touchen inte fungerar, jag har även betalat min kompis för begagnatpriset, men står ändå med en obrukbar mobil i slutändan. Butiken lovade reparation även om det inte täcks av garantin, samt ge ett kostnadsförslag, vilket jag inte fått.

Jag trodde aldrig jag skulle skriva illa om SIBA för det är enda butiken jag handlat på och de håller bra priser , brukar vara relativt kunniga i butikerna, samt är ett av få svenska hemelektronikföretag som finns kvar.

Följande har jag nu meddelat SIBA.

”Kan ni inte ge bättre service, så går mobilen till ”skroten” som är enda alternativet förutom att betala över 500 för en ej fungerande mobil (Skroten är ren lögn, vill se bevis på det, annars innebär det att serviceverkstaden lagar mobilen och säljer den för 2000-3000). Då är det sluthandlat på SIBA för min del och jag klipper mitt SIBA-kort. ”

Se upp om ni bytt display på andra serviceverkstäder, då vill SIBA, ELGIGANTEN m fl. ha mellan 500 – 1200 i undersökningsavgift och fraktkostnad.

Nu börjar det hända grejor, servicetiden för min produkt har förlängts och de kommer undersöka om de kan laga dem, i så fall så reder de ut denna jobbiga situationen. Jag lär dock aldrig få bevis från serviceverkstaden om jag väljer att skrota mobilen för 0 kronor 🙂

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och massa tips inom SEO och Wordpress

Mer att läsa

domänrea och webbhotellrea
Okategoriserade

Domänrea och webhotell rea du inte får missa

Varför bry sig om billiga domäner och webbhotell bäst i test egentligen? Det finns många anledningar till varför det är viktigt att hålla koll på: Chanserna att köpa billiga domäner och webbhotell när prisen är riktigt bra. Det är dumt att betala för mycket för domäner och webbhotell. Investera i rätt domän och sälj vidare

Wordpress backup wp time capsule omdöme
Wordpress

WordPress backup plugin – WP Time Capsule

Idag handlar allt om hur du står ut i mängden och synbarhet online tillsammans med en hög säkerhet. Med en hög synbarhet, visibilitet, kommer de som söker efter dina produkter att finna dig i sökmotorerna. Detta är något som du alltid kan jobba hårdare på, för att slutligen alltid ligga i toppen. När det gäller

2 tankar på “Garantiärenden hos SIBA, ELGIGANTEN med flera”

  1. Hej Greger, det blev tyvärr att SIBAs serviceverkstad fick skrota mobilen. Eftersom min kompis som jag köpte mobilen av begagnat inte hade kvitto på reparationen så kunde de inte gå med på att göra något vid den. Skroten fick jag aldrig se bevis på. Mobilen kostar ännu ca 2500 begagnad, så jag blir oerhört förvånad ifall de verkligen skrotat den.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du ge Din digitala Marknadsföring en rejäl boost?

Skicka ett meddelande så kan vi titta närmare på vad vi kan göra för dig!

seokonsult teknikkonsult och marknadsföringskonsult stefan