Mobilvänlig hemsida

Mobilvänlig hemsida

 

Hemsidor som inte fungerar i mobilen är oprofessionella och föråldrade, vilket är den allmänna uppfattningen vi fått när vi frågat olika målgrupper. Googles Mobilegeddon hade kanske inte den inverkan som alla trodde innan den 21 april 2015, men nu över ett år efteråt ser vi att Googles algoritmuppdatering straffat nästan 50% av alla hemsidor som inte är mobilanpassade. Google har gjort allvarliga ansträngningar för att se till att webbplatser är så pass mobilvänliga som de möjligen kan vara.
SEOelit SEO byrå

 

På SMX Munich (Search Marketing Expo) 17-18 mars 2015 sa Google’s Zineb Ait Bahajji att inverkan av Mobila update aka Mobilegeddon kommer vara större än algoritmuppdateringarna Panda och Penguin. Google Panda och Penguin hade nämligen enorm inverkan på flera hemsidor. 2a juni på SMX advanced upprepade Google’s Gary Illeys att Mobile Update faktiskt haft en större inverkan än både Penguin och Panda i kombination.

Här kan ni se lite mer statistik över Mobile update inverkan > Koozai

Australien ser 500% ökning av antalet klick på mobilannonser. Nyligen genomfördes en studie i Australien som belyste den ökande betydelsen av mobilsurf och den kraftiga ökningen av antalet klick på mobilannonser under de senaste fyra åren.

Roy Morgan Research visade att 378,000 australier sade att de hade klickat på en mobilannons under de senaste fyra veckorna. Det kan jämföras med 60.000 under 2011.

Från den 1 november 2015 får inte mobilanpassade hemsidor innehålla stor reklam för appar.

Mobilanpassa hemsida

En mobilvänlig hemsida skall vara responsiv, dvs en besökare måste kunna få liknande upplevelse av er hemsida i surfplattor, mobiler och desktops.

Vi ordnar den absolut bästa mobildesignen, med naturlig navigering som är avsedd för tryckskärmar som surfplattor och smartphones.

Itbyggare.se hjälper er att mobilanpassa hemsida omgående, begär en kostnadsfri offert från formuläret nu!

Välj tjänst:

Er hemsideadress

Ditt meddelande