Sökordsanalys

500.00 kr4,950.00 kr exkl. moms

Med rätt sökord så kommer ni märka att konverteringar, försäljning och interaktion ökar från era besökare.

Sökordsanalysen tar fram era bästa sökord / sökfraser

Nollställ
Fältet URL är obligatorisk

Beskrivning

Sökordsanalys

Fel sökord leder till irrelevant trafik och dåligt med konverteringar på Google och Bing.

Med rätt sökord så kommer ni istället märka av att ”bounce raten” sjunker, vilket leder till konverteringar/försäljning/interaktion.

Bounce rate stiger om en besökare landar på er hemsida, men snabbt därefter bestämmer sig för att de inte hittade vad de sökte och går tillbaka till sökresultaten.

Hitta rätt

En besökare / presumtiv kund ska kunna hitta rätt till er hemsida och känna att de är på rätt hemsida. Det är endast då ni kan nå konverteringar och försäljning. En Sökordsanalys är därför hela grunden för att kunna lyckas bra med SEO.

Vår sökordsanalys

Vi djupstuderar en mängd olika parametrar i sökordsanalysen, vilket medför att vi kommer hitta de sökord och sökfraser som flest människor söker på. Sökorden är sådana som verkligen ökar konverteringsgraden, men där era konkurrenter missat att sökoptimera eller optimerat sin hemsida dåligt.

Det vanligaste misstaget många gör i sin onlineverksamhet, är att välja alltför konkurrenskraftiga sökord eller sökord som endast har ett fåtal sökningar.

Leverans av sökordsanalysen

Vid leverans får ni en komplett förteckning över vilka sökord / sökfraser som ni bör implementera på er sajt.
Tjänsten utförs och levereras inom 3 dagar.

Det går givetvis köpa tjänsten flera gånger, ifall ni vill fånga än mer sökvolym.

Priset är exkl. moms.

Om ni istället behöver en komplett nulägesrapport och komplett förteckning över alla sökord ni bör optimera så ordnar vi givetvis det också. Begär en gratis offert!

Exempel på optimering av sökord

Ett sökord med 20.000 sökningar per månad kan låta bra, men har du verkligen räknat ut den verkliga kostnaden för att ranka det sökordet?

sökordsanalys

Exempel 1.
Du riktar dig mot sökord med hög volym eftersom det ”passar” och du vill ha så mycket trafik som möjligt. Förståeligt!
Du spenderar 5000 kr varje månad på länkbygge. 6 månader senare har du bara kommit något närmare första sidan, men har ännu inte tjänat några pengar på sajten. Du har spenderat 30 000 kr, men är fortfarande efter dina konkurrenter!
Exempel 2.
Du bestämmer dig för ett sökord med lägre sökvolym inom din nisch, men med bra klickpris i Adwords/Google Ads.
Efter att ha spenderat en mycket mindre summa når du 1:a sidan på Google inom ett par månader, medan dina konkurrenter istället spenderar stora summor i Google Ads kampanjer, på samma sökord.

Du fortsätter med fler sökord på samma sätt i 6 månader och hamnar högt på upp på Google med 2 sökord per månad till en mycket lägre kostnad än vad enbart 1 sökord med hög sökvolym skulle kosta.

Du har 12 sökord på toppen av sidan 1, med en kombinerad sökvolym som är mycket högre än sökordet i exempel 1.
Du har sparat mycket pengar och har redan fått investeringar tillbaka många gånger om, eftersom du hamnar högt upp på GOOGLE med 12 sökord!

Vilket scenario skulle du välja? Ganska uppenbart…

Sökordsanalys eller Nyckelordsanalys?

Kärt barn har flera namn. Sökordsanalys eller nyckelordsanalys är detsamma.

Sökordsanalysverktyg

Det finns en uppsjö av verktyg för sökordsanalys, vi använder flera, både premium och fria, vilket har visat sig ge den bästa effekten, kombinerat med många års erfarenhet i branschen.

Nyhet: Ranktracking

Alla som köper sökordsanalysen får nu 3 månaders rapporter om hur era sökord står sig och kan monitorera de sökord som kommit fram från sökordsanalysen. Rapporten skickas en gång varje månad! Med andra ord har ni nu full koll på hur sökorden står sig på Google.se och kan arbeta med sökorden från sökordsanalysen under 3 månader helt kostnadsfritt.

Mer information

Antal sökord

1 sökord, 2 sökord, 3 sökord, 4 sökord, 5 sökord, 6 sökord, 10 sökord, 15 sökord, 20 sökord